Gyakori kérdések a hirdetésekről

| 2016-01-10

Mennyibe kerül hirdetést feladni? Hogyan kell megújítani? Meddig érvényes egy hirdetés? Ezekre és sok más gyakran felmerülő kérdésre kaphatsz választ itt.

1, Mennyibe kerül a hirdetés feladás?
A nextapro.hu oldalon a hirdetés feladás ingyenes, korlátlan mennyiségben, valamint az eladások után sem kell jutalékot fizetni.

2, Mennyi ideig látható egy hirdetés
A hirdetések érvényességi ideje 60 nap, de a lejárat előtt és után is bármikor megújíthatók.

3, Hogyan újíthatom meg a hirdetésem?
Hirdetés megújításra 7 naponta, vagy akár a 60 napos lejárat után is van lehetőség. Ezt  két módon teheted meg:
– A fiókodon belül a hirdetés melletti megújítom gombbal. (A gomb csak akkor látszik ha megújítható a hirdetés)
– Az értesítő e-mailben található megújítom gomb használatával.

4, Mikor és miről kapok értesítő emailt?
Értesítést az alábbi helyzetekben küldünk:
– Ha üzeneted érkezik egy hirdetésedre
– Ha  olvasatlan üzeneted van már több napja
– Ha van 7 napnál régebbi hirdetésed, amit ingyenesen előresorolhatsz
– Ha van nemsokára lejáró hirdetésed (60 nap)
– Ha jóváhagytunk egy vagy több hirdetésed
– Ha moderátorunk törölt egy hirdetésed

5, Hogyan tudom szerkeszteni/törölni a hirdetésem?
Hirdetésed szerkesztése és törlése a fiókodon belül, a hirdetés melletti szerkesztés és törlés gombbal lehetséges.

6, Törölt hirdetésemre érdeklődés érkezett, hogy lehetséges ez?
Ha egy aktív hirdetést törölsz, az először a töröltek közé kerül. Ezek a hirdetések a Nextapro.hu találati
listáján már nem jelennek meg, de közvetlenül még elérhetők. (pl Google keresőből)
A törölt hirdetések itt még bármikor vissza állíthatók.
Ha teljesen el szeretnél távolítani egy hirdetést,akkor ezt  a törölt hirdetéseid között, a végleges törlés gombra kattintva teheted meg.

7, Elfelejtettem a jelszavam, mit tehetek?
Elfelejtetted a jelszavad, vagy nem érkezett meg az aktiváló email? Töltsd ki ezt az űrlapot: Kattints ide
Itt tudsz magadnak emailt kérni, mellyel közvetlenül, egy kattintással be tudsz jelentkezni az oldalra.
A sikeres belépés után beállítások fül alatt van lehetőséged új jelszót megadni.

8, Hogyan tudom törölni a fiókom?
A fiókod bármikor törölheted, a beállítások fülre kattintva, a profil törlése pontban.
A törlés biztonsági okokból 48 órát vesz igénybe, ez idő alatt ha meggondolnád magad, még kérheted a törlési
folyamat leállítását.