Rólunk

Pár sor a Nextapro.hu-ról. Mi az, miért használd…

Mi az a nextapro.hu?

A Nextapro.hu – A Te Apród! egy  ingyenes apróhirdetési oldal, ahol megyére és városra bontva  adhatsz fel hirdetést vagy böngészhetsz az apróhirdetések között.  Ennek köszönhetően akár a közvetlen környezetedben is adhatsz el vagy vásárolhatsz.

Eladnál vagy vásárolnál? Hirdesd meg a terméked saját lakóhelyeden, és köss üzletet akár a szomszéd utcában!

A Nextapro.hu használata ingyenes és az is marad. Próbáld ki akár már most!

Miért hirdessek a Nextaprón?

A Nextapro.hu fejlesztése során arra törekedtünk, hogy egy könnyen kezelhető, barátságos hirdetőoldalt hozzunk létre. Ez a jövőben sem lesz másként, szeretnénk ha felhasználóink úgy éreznék hogy ez az oldal értük készült. Más oldalaktól eltérően nem tervezünk a kiemelt hirdetéseken kívül más jelenlegi funkciót fizetőssé tenni, a későbbiekben sem. Nálunk az előresorolás is ingyenes és az is marad.

Fontosnak tartjuk a biztonságos vásárlást. A rendőrséggel együttműködve komoly erőfeszítéseket teszünk a csalások csökkentésére, az esetleges elkövetők felelősségre vonására. Csaló szűrő rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, finomítjuk, a jövőben több e célt szolgáló modullal bővül a Nextapró.

Az adatok azt mutatják jó az út melyen járunk, csatlakozz Te is a Nextaprósok növekvő családjához, építsük együtt Magyarország új hirdetési oldalát!